fredag 30. mai 2008

Salsa, sleskete gutter, paradis og sigar

Jepp folkens-vi har vaert paa Cuba, jadda-CUBA! "Recomend, recomend: Cuba-a la musica" (jf. Dirty Dancing 2)!

Vi har saa mye godt aa by paa. Cuba har ingenting. Koedda! Men de er lite fan av import. Hvis vi saa noe som lignet paa sjokolade hamstra vi, visste aldri hvor lenge det var til neste sjappe med sjokkis. Og det var full jubel i gjengen naar en tienda (lita sjappe) hadde ekte coca cola.



Men la oss ta det foerste foerst. Vi kom til Cuba og hadde paa forhaand bestilt to netter paa all inclusive-sabla digg-der likte vi oss! Men saa skranta det paa pengan og vi soekte ly i Guds hus, ei kirke utenom det vanlige-var ikke den store trivselen egentlig. Etter x antall maaltider med friholes (beans) , papaya juice og blekksprut (fytti grisen saa krise) og en laaaaaaaaaaang biltur til Trinidad (effektivitet, hva er det?), var det godt aa treffe paa Mirelis- ei vakker dame som hadde et nydelig casa particular og som gjorde oss glad!



La oss oppsummere litt fra Cuba,

Salsa: Riktig, type alle som er paa Cuba blir sykt flinke i salsa. Feil. Vi suger. Vi har store problemer med intimiteten. Trives godt med sving og line-dance vi :) Og apropo, sleskete gutter. X-antall gutter har gaatt oss paa nervene disse ukene. Naa skal ikke vi bare kristisere, men fytti... fins det grenser for lyder, blikk, sporsmaal, klaaing, og frierier... Vi er drittlei! JA VI ELSKER NORSKE GUTTER :)

Paradis: Hvor er paradis? Vi er blitt bortskjemt. Ja, vi har faktisk ikke tall paa hvor mange paradis vi har vaert i til naa. Heldig vi? Ja, vi vet det! Og snorkling.. sykt stas.

Sigar: Vi har royka sigar, en selvfolge paa Cuba. Eller, ikke Nursen Myklis da. Ikke at de to andre var saa saerlig toffe i trynet heller! Sigar er oppskrytt. Eller saa har vi blitt lurt paa type sigar. Goy var det i allfall...

Som dere skjonner, vi har kost oss stort i 1930-tallet (paa cuba er nemlig det meste ganske saa gammeldags...). Dette er bare en liten brokdel av opplevelsene. Heftige historier ankommer moderlandet 13. juni.

Hasta faktisk pronto!


har ikke muligheter til aa legge ut bilder her, men vi legger straks ut bilder saa fort vi faar mulighet... har faktisk noen godbiter aa by paa!!

Ingen kommentarer: