torsdag 14. februar 2008

Tidenes Valentine's day!

I Ecuador feirer man St.Valentino. Og noe så til de varmegrader. Dere kan tro vi er rimelig fornøyd med det!

I dag var nemlig dagen for at vi nye voluntører skulle presenteres foran hele gjengen på kontoret til Misión Alianza. Jada, tenk, på selveste Valentine's dagen. Det var stort!


Etter alle hadde presentert seg på spansk, og hvor Johan avslutta så fint med å si at han var singel, og at i dag var han disponibel for...ja, mer hørte vi ikke fordi ordene ble slukt av latter fra salen, hadde vi snekret sammen et fint lite dramastykke som vi framførte. Ja, jeg tror vi kan kalle det et dramastykke.
Vi fire hadde,urolig nok, de største rollene. Og tro det eller ei, Maria og Linn åpnet med en liten samtale på spansk om hvor triste de var fordi de ikke hadde kjæreste på el día de St. Valentino.


Dere skjønner, ecuadorianere er veldig opptatt av om man er singel eller ikke, og med tanke på at alle voluntørene (minus ei) er single, tenkte vi å dramatisere/mime/danse til Backstreet Boys' velkjente slager; "Show me the meaning of being lonely". Her er resultatet:

Jada, vi vet det er gjennomtenkt, alle kledd i rødt. Det var faktisk dresskode for festen/gudstjenesten som vel og merke begynte kl 0800 i dag tidlig.

Dramastykket avsluttet med at Johan aka Amor kom og skøyt på oss med pilene sine, og vi ble forelsket! Den heldige var en av mennene på kontoret, vi overfalt han, og han ble meget flau. Gøy!

Etterpå var vi alle så heldige at vi fikk hver vår rose (jentene) og sjokolade (gutta). Guttene skulle velge ut ei jente de ville gi rose til, og så byttet vi rose/sjokolade. Og ikke minst fikk vi alle utdelt et kjærlighetskort som vi skulle skrive på og gi til den som satt ved vår høyre side. Det var stor stemning og høy amorfaktor!

1 kommentar:

Zanzipikene sa...

Ser ut som dere har det veldig kjekt!! Den som har æren av å være roomie med Maria er heldig!! Been there, done that;)Savner deg Maria!!! Kos dere masse videre!Godklem fra Ragnhild